janegilv

fredag, september 15, 2006

Jaja, en god stund siden jeg har skrevet her nå, som vanlig. Livet går vel sin normale gang for tiden, utenom ved få unntak. Idag fikk jeg forespørsel fra Frode om jeg ville være med ut å fly, og svaret var selvfølgelig ja. Vi hadde en ganske koselig flytur over Bergen sentrum, over Åsane og Osterøy mot Knarvik og Norhordlandsbruen. Deretter kjørte vi bort mot eikangervåg, og jeg fikk for første gang se hytten vår fra luften for første gang. Turen fortsatte over Osterøy, opp mot ulriken og litt over byen igjen, og vi fløy mot Os, mot slutten var vi en tur over Austevoll. Mens hele turen endte egentlig opp med å gå rundt i sirkler, for å få lande måtte vi ligge i kø i ca 20min tror eg, når et fly ligger i kø for å lande, kjører det bare en venstresving rundt og rundt og rundt, og vi kjørte en god del runder til slutt.

Under turen dristet Frode seg også til noen små krumspring, men pga at alle i flyet ikke var like godt luftvant, måtte vi ta det litt med ro, men gøy var det når alle tingene plutselig endte opp i taket (noe som senere førte til at vi ikke fant Frodes nøkler igjen uten en liten leteaksjon.

Ellers var jeg ute og badet med Andreas og Ruben igår, mens Renate satt på land. Jeg merker idag at jeg er litt dett i desen, og etter at jeg skulle ta et stup som havnet ned på en stein i bunnen av vannet, har jeg også fått fysiske merker på nesen, noe sier meg at dette er typisk meg :S

Jaja, får vel legge ut noen bilder til dere her da, et bilde sier jo mer enn tusen ord, så da blir denne posten bare enda mer tunglest. Må jo nesten legge på at været var ganske så upåklagelig, men det ser og vet vel de aller fleste.
Flyet vi fløy i


Vår kjære flyger


Søte meg


Ruben sitter ved flystikkene


Meg og Åse Britt i baksetet


Utsikt over fisketorget++


Ganske greit vær